skip to Main Content

Motivació

SOREN Energia som una empresa dedicada al muntatge i al manteniment integral de les instal.lacions i serveis energètics dels edificis, amb la voluntat d’aprofitar sempre els avenços tecnològics a fi de reduir el consum energètic i modernitzar i millorar l’eficiència dels seus equipaments amb un manteniment sostenible.

Objectiu

SOREN Energia tenim per objectiu aportar als nostres clients l’ús de tecnologies capdavanteres per optimitzar els recursos energètics i proporcionar, al mateix temps, confort i estalvi en les tasques de manteniment d’edificis.

Solucions

SOREN Energia realitzem l’anàlisi energètic de la finca per proposar solucions en manteniment sostenible per fer l’edifici més eficient aprofitant l’ús d’energies renovables, fomentant el respecte al medi ambient i la reducció d’emissions de CO2, contribuint a la racionalització dels recursos.

empresa serveis energetics

“ Innovació i compromís: la base pel desenvolupament sostenible.”

EFICIÈNCIA

Compromesos en l’eficiència reduint el consum elèctric amb un estalvi econòmic immediat per al client.

TECNOLOGIA

Compromesos en la tecnologia aplicant les mesures energètiques eficients més innovadores adequades a cada infraestructura.

CONFORT

Compromesos en conduir les instal.lacions garantint i cuidant el confort dels usuaris.

QUALITAT

Compromesos en la prestació d’un servei de qualitat, busquem l’excel.lència en la competència tècnica i professionalitat.

SOSTENIBILITAT

Compromesos en la sostenibilitat mediambiental, social i empresarial, complint els estàndards i garantint la viabilitat econòmica per a una major satisfacció dels nostres clients.

PROXIMITAT

Compromesos en la proximitat aportant solucions personalitzades amb un equip humà que posa per davant les persones.

CONNECTA AMB L’ESTALVI

SOREN Energia som una organització innovadora i responsable, orientada al desenvolupament i manteniment sostenible. Compromesos en les persones i la societat, tenim per objectiu la millora contínua a través de l’excel.lència creant valor en cada projecte. Proporcionem una àmplia oferta de serveis flexibles i adaptats a les necessitats específiques de cada client garantint resultats i beneficis immediats.

manteniment sostenible instal·lacions

BENEFICIS

  • Reducció del consum energètic
  • Estalvi econòmic
  • Millora de les instal.lacions
  • Adequació de la infraestructura a criteris d’eficiència energètica
  • Reducció d’emissions de CO2
  • Utilització d’energies renovables
  • Protecció del Medi Ambient
  • Adequació als estàndards vigents
  • Ús de tecnologia innovadora
  • Solucions personalitzades
Back To Top