skip to Main Content
gestio energetica

SOREN Grup som un grup empresarial creat amb l’objectiu de consolidar-se com a referència en l’àmbit del transport vertical, la gestió energètica i el manteniment integral d’instal.lacions a nivell nacional i internacional.

SOREN Grup hem experimentat una expansió constant durant els darrers anys que ha permès incrementar el volum de negoci i la diversificació de les seves àrees d’activitat per satisfer les expectatives i necessitats dels nostres clients.

“Busquem l’excel.lència en el treball diari i en el nostre equip humà; tota una organització al servei dels nostres clients.”

SOREN Grup som un equip humà format per un conjunt de professionals, directius, tècnics i operaris, amb un ampli historial professional, que treballem per presentar-nos com a alternativa a les grans entitats del sector. El nostre concepte empresarial està basat en una manera de fer, en un estil, que posa per davant les persones, el treball en equip, l’afany de servei i la qualitat.

SOREN Grup treballem per fer més eficients els nostres edificis proveint de solucions integrals en l’àmbit de la mobilitat, la gestió energètica, l’estalvi energètic i el manteniment integral d’instal.lacions, millorant la qualitat de vida de milers de persones al mateix temps que protegim i vetllem pel nostre entorn.

SOREN Grup treballa per oferir un servei excel.lent per aconseguir la confiança dels nostres clients que busquen la competència tècnica i professionalitat i la proximitat del tracte personal.

“L’integritat, la imparcialitat i la independència ens defineixen com a grup empresarial. Aquests valors ens guien en tot el que fem i determinen la nostra estratègia i creixement.”

gestio energetica soren
Back To Top